Top » Catalog » AKVAARIO » Pumput » Vesipumput » 15

12.10€

Hailea HL-BT400
[15]


Hailean HL-BT-sisäsuodattimet on suunniteltu sisäsuodattimen ja upotettavan vesipumpun yhdistelmiksi, joten niitä voidaan suodattimen kokoonpanoa muuttelemalla käyttää monipuolisesti erilaisiin suodatus- ja vedenkierrätys- ja pumppaustehtäviin. HL-BT-malleissa on säädettävillä nivelillä varustettu ulostulovirtauksen tehokkaasti hajauttava suihkuputki ja suodatinkammion sisällä normaalin vaahtomuovipatruunan lisäksi irrotettava kori irtonaiselle suodatinmateriaalille (esim. aktiivihiili tai keraamiset rakeet). Rakenteen etuna on mahdollisuus käyttää vapaavalintaista suodatinmateriaalia. Mallikohtaisia vaahtomuovipatruunoita ei tarvita, vaan käyttötarkoitukseen nähden soveliaasta vanusta / vaahtomuovista voidaan leikata koteloon sopiva suodatinpatruuna. Suodatin imee veden sisään kotelon alaosasta, joten kaikki suodattimen kierrättämä vesi kulkee automaattisesti suodatinmateriaalien läpi. Koko suodatinkotelo voidaan täyttää kokonaan vanulla, vaahtomuovilla tai irtonaisella materiaalilla tai suodatinmateriaalia voidaan sijoittaa ainoastaan kotelon ylä- tai alaosaan. Suodatinmateriaalit tulevat suodattimen mukana.

HL-BT-mallit sopivat sekä suodattamiseen että kiertovesipumpuiksi. HL-BT400/700/1000-suodattimien mukana tulee suihkuputken ja kääntyvien nivelosien lisäksi ilmastinliitin ilmaletkuineen ja letkuliitin, joten suodatinta voidaan käyttää letkulla varustettuna myös esimerkiksi ulkoisen suodattimen pumppuna ja akvaarion tyhjennyspumppuna. HL-BT400/700/1000-malleissa on keraaminen akseli, jonka korroosionkestävyys on erinomainen myös merivedessä. HL-BT200-mallissa akseli on ruostumatonta terästä.

HL-BT-mallisarja tarjoaa suodattimen ja upotettavan vesipumpun laitetta samassa paketissa, joten se on useimpia muita suodatinmalleja selvästi monipuolisempi. Lisäksi HL-BT erittäin edullinen verrattuna useimpiin vastaavan tehoisiin akvaariosuodattimiin ja vesipumppuihin.
 

Tyyppi: Akvaarion sisäsuodatin / upotettava vesipumppu
Käyttökohde: Makea / merivesi (keraaminen akseli)
Pumppausteho (l/h): 380 l/h
Nostokorkeus (m): 0,9m
Teho (W): 7W
Rungon mitat: 43*57*186mm
Paino (kg): 

 

HUOM! Tämä tuote on tilattavissa ainoastaan silloin, kun sitä on varastossa.

 

Reviews

Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Maksutavat
Maksutavat
Manufacturer Info
Other products
Share Product
Share on Facebook Share on Twitter
Languages
Finnish English
Akvaterra.eu