64.51€

Dosaatiopumppu 1-kanavainen (Master)
[SD01M]

Dosaatiopumpua käytetään nestemäisten aineiden säännölliseen lisäykseen pieninä määrinä, jotta aineen pitoisuus vedessä pysyy mahdollisimman vakiona. Akvaariokäytössä dosaatiopumpulla voidaan lisätä merivesiakvaarioon nopeasti kuluvia aineita, kuten kalsiumia ja magnesiumia. Makeavesiakvaarioissa dosaatiopumppua voidaan käyttää lannoitteiden lisäämiseen kasviakvaarioissa.

Laboratoriokäyttöön kehitetyt dosaatiopumput voivat pumpata hyvin pieniä nestemääriä (esim. 1ml) lyhyin väliajoin (esim. kerran tunnissa). Dosaatiopumpulla pumpattava neste on tyypillisesti hyvin väkevässä muodossa mistä syystä erilaisia lisäaineita ei voi liukenemisongelmien takia aina sekoittaa toisiinsa, vaan niitä on pumpattava erillisistä astioista (esimerkiksi merivesiakvaarioon lisättävä magnesium-kloridi ja magnesium-sulfaatti eivät sekoitu kunnolla toisiinsa). Tästä syystä dosaatiopumppuja on saatavilla yhdellä tai usealla pumpulla varustettuina ja Master Doser-kytkennällä varustettuun ohjelmoitavaan pääpumppuun voidaan liittää erillisiä lisäpumppuja (Slave Doser), jotka eivät ole yksinään ohjelmoitavissa.

Tämä dosaatiopumppu on ohjelmoitava Master-versio, johon voi liittää alisteisia lisäpumppuja (Slave doser), pumppausteho on 1-99ml / pumppauskerta ja toimintasykli on säädettävissä välillä 1h – 7vrk.

Reviews
Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Maksutavat
Maksutavat
0 items
Manufacturer Info
Other products
Share Product
Share on Facebook Share on Twitter
Languages
Finnish English
Akvaterra.eu