219.95€

Valkuaisainevaahdotin RS-N130 PLUS 1500 l/h
[RS-130NP]

Akvaarion sisäpuolelle ALA-ALTAASEEN / erilliseen suodatusaltaaseen asennettava pohjalla vapaasti seisova digitaalisesti ohjattava valkuaisainevaahdotin merivesiakvaarioihin (tätä vaahdotinta on mahdollista käyttää myös ala-altaattomassa merivesiakvaariossa, jos akvaarion yläosaan on tehty taso vaahdotinta varten). Vesipumpulla toimiva, pumpun tehoa ohjataan elektronisella kontrollerilla, vedenkorkeuden säätötoiminto, muotoiltu akryylinen reaktiokammio, ilmakuplien hajotussuuttimet, vaahdottimesta poistuvan veden ilmakuplien poisto, ilmaletkussa äänenvaimennin, keräyskuppiin on mahdollista liittää tyhjennysletku. RS-N130 PLUS valkuaisainevaahdotin edustaa viimeisintä valkuaisainevaahdottimien teknistä sukupolvea ja se on kokoonsa nähden erittäin tehokas.

Pumpun teho 1500 l/h, 12W, elektroninen tehonsäätö, ilmansyöttö 600 l/h, akryylirunko, mitat 200*190*485mm, akvaarion nimellinen suosituskoko max. 400-500 litraa.

HUOM! Merivesiakvaariossa vaahdotusteho tulee määritellä tapauskohtaisesti akvaarion sisällön, ei akvaarion nimellisen tilavuuden perusteella. Kalapainotteisissa akvaarioissa tarvitaan enemmän vaahdotuskapasiteettia kuin pääasiallisesti koralleja sisältävissä akvaarioissa. Nitraattia tarvitsevia pehmeitä koralleja ja makroleviä sisältävissä akvaarioissa vaahdotusta tarvitaan huomattavasti vähemmän (itse asiassa pehmytkoralliakvaarioissa vaahdotinta voidaan joutua pitämään ajoittain suljettuna riittävän ravinnepitoisuuden ylläpitämiseksi, ja toisinaan akvaarioon voi olla vaahdotuksen sijasta jopa tarpeen lisätä nitraattia).

Merivesiakvaariossa voidaan käyttää useampaa valkuaisainevaahdotinta. Jos akvaarion vaahdotuskapasiteettia on myöhemmin lisättävä tai akvaario vaihdetaan isompaan, voidaan hankkia lisää pienempiä ja edullisia vaahdottimia. Kahden tai useamman kompaktin vaahdottimen sijoittelu voi olla helpompaa varsinkin ahtaissa tiloissa ja yhden vaahdottimen mahdollisesti vikaantuessa valkuaisainevaahdotus ei ole täysin pois käytöstä.

Reviews
Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
We Accept
0 items
Manufacturer Info
Other products
Share Product
Share via E-Mail Share on Facebook
Share on Twitter
Languages
Finnish English
Akvaterra.eu