219.95€

Valkuaisainevaahdotin RS-N130 PLUS 1500 l/h
[RS-130NP]

Akvaarion sisäpuolelle ALA-ALTAASEEN / erilliseen suodatusaltaaseen asennettava pohjalla vapaasti seisova digitaalisesti ohjattava valkuaisainevaahdotin merivesiakvaarioihin (tätä vaahdotinta on mahdollista käyttää myös ala-altaattomassa merivesiakvaariossa, jos akvaarion yläosaan on tehty taso vaahdotinta varten). Vesipumpulla toimiva, pumpun tehoa ohjataan elektronisella kontrollerilla, vedenkorkeuden säätötoiminto, muotoiltu akryylinen reaktiokammio, ilmakuplien hajotussuuttimet, vaahdottimesta poistuvan veden ilmakuplien poisto, ilmaletkussa äänenvaimennin, keräyskuppiin on mahdollista liittää tyhjennysletku. RS-N130 PLUS valkuaisainevaahdotin edustaa viimeisintä valkuaisainevaahdottimien teknistä sukupolvea ja se on kokoonsa nähden erittäin tehokas.

Pumpun teho 1500 l/h, 12W, elektroninen tehonsäätö, ilmansyöttö 600 l/h, akryylirunko, mitat 200*190*485mm, akvaarion nimellinen suosituskoko max. 400-500 litraa.

HUOM! Merivesiakvaariossa vaahdotusteho tulee määritellä tapauskohtaisesti akvaarion sisällön, ei akvaarion nimellisen tilavuuden perusteella. Kalapainotteisissa akvaarioissa tarvitaan enemmän vaahdotuskapasiteettia kuin pääasiallisesti koralleja sisältävissä akvaarioissa. Nitraattia tarvitsevia pehmeitä koralleja ja makroleviä sisältävissä akvaarioissa vaahdotusta tarvitaan huomattavasti vähemmän (itse asiassa pehmytkoralliakvaarioissa vaahdotinta voidaan joutua pitämään ajoittain suljettuna riittävän ravinnepitoisuuden ylläpitämiseksi, ja toisinaan akvaarioon voi olla vaahdotuksen sijasta jopa tarpeen lisätä nitraattia).

Merivesiakvaariossa voidaan käyttää useampaa valkuaisainevaahdotinta. Jos akvaarion vaahdotuskapasiteettia on myöhemmin lisättävä tai akvaario vaihdetaan isompaan, voidaan hankkia lisää pienempiä ja edullisia vaahdottimia. Kahden tai useamman kompaktin vaahdottimen sijoittelu voi olla helpompaa varsinkin ahtaissa tiloissa ja yhden vaahdottimen mahdollisesti vikaantuessa valkuaisainevaahdotus ei ole täysin pois käytöstä.

Tuotearviot
Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Me Hyväksymme
Ostoskorisi on tyhjä
Tietoa valmistajasta
Muut tuotteet
Jaa tuote
Jaa sähköpostitse. Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English
Akvaterra.eu