74.95€

Valkuaisainevaahdotin ES 400 l/h 12V
[ES-300INT]

Akvaarion sisäpuolelle asennettava valkuaisainevaahdotin pieniin merivesiakvaarioihin / nanoakvaarioihin. Vesipumpulla toimiva, vaahdottimen sisäisen vedenkorkeuden säätötoiminto, Hang-On-kiinnike akvaarion yläreunaan asennuskorkeuden säädöllä max. 15mm lasiin, irrotettava keräyskuppi, ilmaletkussa äänenvaimennin, 12V jännitteellä toimiva vesipumppu (230V, 50Hz).

Pumpun teho 400 l/h, 5W, akryylirunko, kokonaiskorkeus 370mm (runkoputken halkaisija 70mm), akvaarion nimellinen suosituskoko max. 220 litraa.

HUOM! Merivesiakvaariossa vaahdotusteho tulee määritellä tapauskohtaisesti akvaarion sisällön, ei akvaarion nimellisen tilavuuden perusteella. Kalapainotteisissa akvaarioissa tarvitaan enemmän vaahdotuskapasiteettia kuin pääasiallisesti koralleja sisältävissä akvaarioissa. Nitraattia tarvitsevia pehmeitä koralleja ja makroleviä sisältävissä akvaarioissa vaahdotusta tarvitaan huomattavasti vähemmän (itse asiassa pehmytkoralliakvaarioissa vaahdotinta voidaan joutua pitämään ajoittain suljettuna riittävän ravinnepitoisuuden ylläpitämiseksi, ja toisinaan akvaarioon voi olla vaahdotuksen sijasta jopa tarpeen lisätä nitraattia). Valkuaisvaahdotuksen tehontarve riippuu myös olennaisesti vedenvaihtojen määrästä.

HUOM! Merivesiakvaariossa voidaan käyttää useampaa valkuaisainevaahdotinta. Jos akvaarion vaahdotuskapasiteettia on myöhemmin lisättävä tai akvaario vaihdetaan isompaan, voidaan hankkia lisää pienempiä ja edullisia vaahdottimia. Kahden tai useamman kompaktin vaahdottimen sijoittelu voi olla helpompaa varsinkin ahtaissa tiloissa ja yhden vaahdottimen mahdollisesti vikaantuessa valkuaisainevaahdotus ei ole täysin pois käytöstä.

Reviews
Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
We Accept
0 items
Manufacturer Info
Other products
Share Product
Share via E-Mail Share on Facebook
Share on Twitter
Languages
Finnish English
Akvaterra.eu