59.40€

RO-Suodatin / Käänteisosmoosisuodatin 3-Stage
[EC-U]

Kolmeosainen käänteisosmoosisuodatin. Sisältää hienosuodattimen, hiilisuodattimen ja RO-kalvon (190 l/d).

Käänteisosmoosisuodattimella vedestä saadaan poistettua käytännössä kaikki epäpuhtaudet, jolloin vedestä saadaan täysin puhdasta ja neutraalia. Tämä on erityisen olennaista merivesiakvaarioissa ja esimerkiksi lihansyöjäkasvien kasteluvedessä, ilmankostuttimissa ja kasviterraarioiden sumutusvedessä. Kalkkipitoisen vesijohtoveden alueilla käänteisosmoosilla voidaan vedestä poistaa haitallinen kalkki ja kovuus (dH-arvo). Käänteisosmoosilla vedestä voidaan myös poistaa suola, eli sillä voi tehdä juomavettä vaikka Itämeren murtovedestä.

Tämä RO-laite toimii vesijohtoverkon omalla paineella eli se ei sisällä lainkaan sähköisiä osia. (Laitteeseen on toisaalta mahdollista liittää paineennostopumppu).

RO-suodatin kiinnitetään sopivaan vesipisteeseen. Laitteeseen on saatavilla lisävarusteena erilaisia liittimiä millä sen saa kiinnitettyä käytännössä mihin tahansa kotitaloudesta löytyvään 1/2” tai 3/4” standardikierteillä varustettuun vesipisteeseen, tavanomaisen pesukoneliittimen lisäksi RO-yksikön voi siis liittää esimerkiksi tavalliseen vesihanaan tai suihkusuuttimen paikalle.

Suodatin käyttää standardimitoitettuja osia ja 1/4” letkua, joten sitä voi tarvittaessa helposti laajentaa 4-Stage tai 5-Stage malliseksi mikäli siihen on tarvetta. Laitteen puhdasvesituottoa voi nostaa vaihtamalla RO-patruunan suuremman litratuoton antavaan versioon.

Laite on täsmälleen sama kuin vastaavan näköiset muilla tuotemerkeillä myytävät RO-suodattimet. Sillä valmistajatehdas on sama.

Pakkaus sisältää:

  • Täydelinen 3-Stage RO-suodatinyksikkö
  • 190 l/h RO-patruuna, hienosuodatin (PP) ja hiilisuodatin (CTO) -patruunat
  • Suodatinkotelon avain
  • 3 metriä 1/4” letkua
  • 3/4”-hanaliitin NAARAS ( = ulkopuolisella 3/4” kierteellä varustettuun pesukoneliittimeen)
  • 1/4” letkuun sopiva 1/2” kierteinen liitoshana (RO-suodattimen sisääntuloletku voidaan liittää hanan ja siinä kiinni olevan laitteen väliin).
  • Englanninkielinen käyttöohje

Tuotearviot

Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Me Hyväksymme
Ostoskorisi on tyhjä
Tietoa valmistajasta
Muut tuotteet
Jaa tuote
Jaa sähköpostitse. Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English
Akvaterra.eu