43.42€

AN Jungle Juice Grow (GHE Flora Gro) 10 litraa
[1725-16]

 

Advanced Nutrients Jungle Juice Grow  (Vastaa täysin General Hydroponics Flora Gro:ta)

Yleinen koostumus: 2 - 1 - 6 ( Typpi (N) - Fosfori (P) - Kalium (K) )


Tarkempi tuoteseloste ja vertailu GHE:n vastaaviin lannoitteisiin



Advanced Nutrients Jungle Juice Micro - Grow - Bloom tuotesarja käsittää erittäin korkealaatuisen kolmivaiheisen lannoitteen, joka tehostaa entisestään kolmevaiheisen lannoitekonseptin tehoa. Advanced Nutrients Jungle Juice vesiviljelylannoitteet ovat koostumukseltaan täysin samoja kuin kilpaileva General Hydroponics Flora Micro - Grow - Bloom lannoitesarja.

AN-lannoitteet ovat kilpailevia tuotteita korkealaatuisempia, sillä ne sisältävät laboratoriotason ainesosia, joita muuta valmistajat eivät käytä valmisteissaan. Tuotteen koostumus mahdollistaa ravinteiden mahdollisimman tehokkaan siirtymisen lannoitteesta kasveihin.  Advanced Nutrientsin lannoitteiden koostumus on tarkasta valmistusprosessista ja laadukkaista ja  raaka-aineista johtuen tasalaatuinen, eikä laadunvaihtelua esiinny kuten kilpailevissa tuotteissa. 


Puolueeton analyysi kilpailevan GHE Flora-lannoitesarjan laadusta


Tuote on suunniteltu käytettäväksi kaikissa kasvatusmateriaaleissa (rahkasammal, kookoskuitu, multaviljely yms.) ja hydroviljelysovelluksissa (aeroponics, drip irrigation, NFT, flood & drain, jatkuva nestesyöttö yms.).

AN Grow on tarkoitettu kasvien taimivaiheen jälkeiseen kasvatukseen. Jos kasvatettujen kasvien ei haluta etenevän aktiivisesti kukinta / hedelmäntuottovaiheeseen, satovaiheeseen optimoitua Bloom:ia ei tarvita lainkaan. Grow soveltuu myös ainoaksi lannoitteeksi koko kasvatusajaksi, joten Micron käyttö ennen Grow:ta ei ole välttämätöntä. Alkuvaiheessa käytetty Micro korvataan Grow:lla lannoitetta lisättäessä. Kasvatusliuosta ei siis tarvitse vaihtaa kokonaan, vaan kasvatusastiaan aletaan lisätä Grow:ta Micron joukkoon. 
 



HUOM! Tämä tuote on tilattavissa ainoastaan silloin, kun sitä on varastossa.


 

Reviews
Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Maksutavat
Maksutavat
Manufacturer Info
Other products
Share Product
Share on Facebook Share on Twitter
Languages
Finnish English
Akvaterra.eu