41.25€

OEM Sadetusjärjestelmä (Manuaalinen)
[MM-TR02]

Käsikäyttöisellä painepullolla varustettu terraarioiden sadetusjärjestelmä / kastelujärjestelmä. Tämä järjestelmä on edullisempi versio sähköisellä ylipainepumpulla toimivasta terraarioiden sadetusjärjestelmästä (Rain System) ja sopii hyvin tilanteeseen jossa terraarion / rinnakkain olevien terraarioiden sumuttaminen on tarpeellista vain kerran tai kaksi päivässä ajankohtina, jolloin sadetus voidaan käynnistää manuaalisesti. 
 
Painesäiliö (5 litraa) paineistetaan käsikäyttöisellä männällä pumppaamalla ja kastelu käynnistetään manuaalisesti liipasinta painamalla. Kastelujärjestelmän osat ovat pumppua ja erillistä vesisäiliötä lukuunottamatta vastaavat kuin sähköisessä versiossa, mutta manuaalisesti käytettävän ylipainepullon ansiosta hinta on huomattavasti edullisempi.
 
Painepullo on helposti irrotettavissa terraarioihin asennetusta kastelusuutinlinjasta eli se on tarvittavissa korvattavissa sähköisellä pumpulla. Yksittäinen sadetussuutin voidaan yhdistää painepullon suukappaleeseen, jolloin painepulloa voidaan käyttää myös isokokoisen sumutinpullon tavoin terraarioiden manuaaliseen täsmäkasteluun. 
 
Mukana on kolme sadetussuutinta, yksi tippakastelusuutin, yksi läpivientikappale terraarion seinään, 1 päätytulppa, 5 metriä 6mm letkua ja kiinnitysosia. Järjestelmään voidaan liittää useampia sumutin- tai tippakastelusuuttimia joko samaan tai useampaan linjaan. Suuttimet yms. osat ovat vaihtokelpoisia muiden vastaavaa (6mm ulkohalkaisia) letkua käyttävien terraarioiden sadetusjärjestelmien kanssa.

HUOM! Tämä tuote on tilattavissa ainoastaan silloin, kun sitä on varastossa.

 
 

Tuotearviot

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös
Exoterra Plantation Soil 3*8.8 litraa
Exoterra Plantation Soil 3*8.8 litraa
Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Maksutavat
Maksutavat
Tietoa valmistajasta
Muut tuotteet
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English
Akvaterra.eu