124.95€

Vedenviilennin / Akvaariojäähdytin 70W Viilennys+lämmitys
[LS01]

Digitaalinen vedenviilennin. Viilentimessä on Peltier-elementti, minkä ansiosta tämä yksikkö voi ylläpitää haluttua lämpötilaa sekä viilentämällä että lämmittämällä vettä. Tämä viilennin voi ylläpitää lämpötilan 16 ja 42°C välillä ja se soveltuu erityisen hyvin lämpötilan ylläpitämiseen terraarioissa, joissa pidetään lauhkeilta vyöhykkeiltä tai vuoristoalueilta peräisin olevia  matelijoita, sammakkoeläimiä tai kasveja. Soveltuu myös nanoakvaarioiden viilentämiseen.

Viilennin voi pitää terraarion lämpötilan alle 20 asteessa jos huonelämpötila on liian korkea keskuslämmityksen takia tai kesän hellekauden aikana. Sopii erityisen hyvin salamanterien terraarioiden viilentämiseen. Laitteella voidaan myös luoda terraarioon yölämpötilan alennus, mikä on olennaista mm. monille orkideoille.

Terraarion viilentäminen onnistuu asettamalla terraarion sisälle vesiastia tai pumppaamalla terraarion vesialueen vettä terraarion ulkopuolelle asetetun viilentimen läpi, jolloin viileä vesi viilentää myös suljetun terraarion ilman. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää suljettua kiertoa, jolloin vettä kierrätetään terraarion sisälle vedetyssä letkussa ilman avointa vesiastiaa.

Pienen koon ja 70W tehon takia tämä viilennin soveltuu vain pienehköjen vesimäärien viilentämiseen, joten siitä voidaan käyttää tehokkaasti vain noin 20 litran vesimäärän kanssa.

Peltier-elementin ansiosta laitteessa ei ole kompressoria, joten sen käyntiääni on hiljainen. Viilennin on mikroprosessoriohjattu ja LDC-näytöllinen, sisäisessä termostaatissa on ulkoinen lämpötilasensori. Tavallinen suomalainen pistoke (yleiseurooppalainen pistoke), viilenninyksikkö toimii 12V jännitteellä (muuntaja on laitteen mukana).

HUOM! Vesipumppua ja letkuja ei toimiteta laitteen mukana. Letkuliittimet ovat 8mm letkulle, eli 8mm sisähalkaisijan omaava PVC- tai silikoniletku on sopiva. Vesipumpuksi soveltuu mikä tahansa pienitehoinen vesipumppu huomioiden, että optimaalinen virtausteho ei saisi ylittää 3 litraa minuutissa. Jos virtausteho on suurempi, viilentämisen edellyttämä lämmönvaihto ei ehdi vaikuttaa tehokkaasti.


Asteikko: Celsius °C
Kontrollialue: 16 - 42°C
Resoluutio: 0,1°C
Tarkkuus: +/-1°C
Lämpötilan vaihteluväli: 1 – 16°C
Sensori: ulkoinen sensori, 80cm johto
Lämpötilan mittausalue: 0- 50°C
Letkuliittimet: 8mm letku (sisähalkaisija)
Vesipumpun teho: < 3 l/min
Käyttöjännite: 220V/230V, 50Hz (sisältää 12V muuntajan)
Pistoke: Europlug / Type F (yhteensopiva C ja E)
Teho: 70W
Relay: 16A
Johdon pituus: 140 + 105cm
Mitat: 205*113(140)*113mm
Paino: 2000g

Reviews

Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
We Accept
0 items
Manufacturer Info
Other products
Share Product
Share via E-Mail Share on Facebook
Share on Twitter
Languages
Finnish English
Akvaterra.eu