56.39€

Humidity control ohjelmoitava päivä / yökosteus + ajastin
[HC210]

 

Hygrostaatti terraarion, kasvihuoneen, orkideakaapin yms. tilan kosteustason kontrollointiin. Tämä hygrostaatti on ohjelmoitavissa ylläpitämään eri kosteustasoa päivä- ja yöaikaan ja sitä voidaan käyttää sekä kosteuden nostamiseen että kosteuden alentamiseen tarkoitettujen laitteiden kontrollointiin. Yksikössä on lisäksi digitaalisella ajastimella ohjattu pistoke valaisimelle, lämpölampulle yms. laitteelle.

Kosteusprosentin kontrollialue on 0,0-99,9% RH. Ylläpidetyn kosteustason vaihteluväli on 0-10%, eli hygrostaatti voidaan ohjelmoida aloittamaan kosteustason nosto tai lasku 0-10% tavoitetason ala- tai yläpuolella, jos tavoitetaso on 75%, kosteusprosentin nosto voidaan aloittaa kosteustason laskettua esimerkiksi 68%:tiin.

Vasen pistorasia on ilmankosteuden nostamiseen tai laskemiseen tarkoitetulle laitteelle, ja se on ohjelmoitavissa ylläpitämään eri kosteustasoa päivä- ja yöaikaan.

Oikea pistorasia on ajastetulle laitteelle, kuten valaisimelle, lämpölampulle tms. Ajastimeen on mahdollista ohjelmoida kaksi erillistä päälläolojaksoa 24 tunnin ajalle, eli esimerkiksi ilmankostutin voidaan kytkeä päälle klo 9.15-10.00 ja 16.00-16.48.

Yksikössä on ohjelmoitava mikroprosessoriohjaus, LDC-näyttö, ulkoinen kosteusanturi ja se voi ohjata kosteuden nostoon / kosteuden laskuun käytettyjä laitteita 1200W tehoon asti. Sopii esimerkiksi ultraääni-ilmankostuttimien, sumukoneiden, sadetusjärjestelmien, tuulettimien ja ilmapumpujen kontrollointiin. Maadoitettu suomalainen (yleiseurooppalainen) pistoke.

Mikäli terraariossa on tarvetta ohjata useampia kosteustason ylläpitoon tarkoitettuja laitteita, kumpaankin pistokkeeseen voi yhdistää jatkojohdon tai haaroituskappaleen avulla useita erillisiä kostuttimia / tuulettimia edellyttäen, että kytkettyjen laitteiden yhteisteho ei ylitä 1200W.

Tämä on ammattilaistason hygrostaatti. Operatiiviseen laatuun on panostettu ulkoasun ollessa toissijainen.

 

Asteikko: RH %
Kontrollialue: 0,0 – 99,9%
Resoluutio: 0,1%
Tarkkuus: +/-5,0%
Kosteustason vaihtelu: 0,0 – 10,0%
Sensori: ulkoinen mittausanturi, 105cm kaapeli
Ajastin: 24.00 h digitaalinen ajastin
Käyttölämpötila / Kosteus (prosessoriyksikkö): -10°C - +60°C, 20% - 85% RH
Käyttöjännite: 220V/230V, 50Hz
Pistoke: Europlug / Type F (yteensopiva C ja E)
Virrankulutus: 3W
Max. kuormitus: 1200W
Relay: 10A
Johdon pituus: 95cm
Mitat: 208*67*42mm+ 92*50*18cm
Paino:

  

Tuotearviot

Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Maksutavat
Maksutavat
Tietoa valmistajasta
Muut tuotteet
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English
Akvaterra.eu