39.70€

Termostaatti ohjelmoitava päivä / yölämpötila + ajastin AC
[AC212]

Yleiskäyttöinen mikroprosessoriohjattu ohjelmoitava termostaattiyksikkö terraarioihin, orkideakaappeihin, pieniin kasvihuoneisiin ja akvaarioihin joissa lämpötilan valvonta ja säätely on tarpeellista. Tämä termostaatti voi ohjata sekä lämmitykseen että viilennykseen käytettäviä laitteita. Laitteessa on lisäksi toinen pistoke ajastimella ohjattavalle laitteelle.

Lämpötilan kontrollialue 0°C – 50°C ja ylläpidetyn lämpötilan vaihteluväli 0-5°C (eli yksikkö voidaan ohjelmoida aloittamaan lämmitys / viilennys 0-5°C tavoitelämpötilan ala- tai yläpuolella, jos tavoitelämpötila on 28°C, termostaatti voidaan asettaa aloittamaan lämmitys lämpötilan laskettua 0-5°C sen alle eli esimerkiksi 25,5°C lämpötilassa.) Termostaatissa on myös hälytystoiminto, mikä voidaan ohjelmoida hälyttämään lämpötilan ylittäessä tai alittaessa määritellyn arvon.

Tämä termostaatti voidaan ohjelmoida ylläpitämään eri lämpötilaa päivä- ja yöaikana.

Vasemmanpuoleinen pistoke on termostaatilla ohjatun lämmityslaitteen tai viilennyslaitteen pistoke. Pistokkeeseen kytkettyyn laitteeseen voidaan ohjelmoida kaksi erillistä toimintajaksoa 24 tunnin ajalle, eli erilaista päivälämpötilaa ja yölämpötilaa voidaan ylläpitää samalla laitteella.

Oikeanpuoleisella pistokkeella voidaan ohjata ajastettua laitetta, kuten valaisinta, lämpölamppua, , ilmankostutinta, tuuletinta tms. Ajastimeen on mahdollista ohjelmoida kaksi erillistä päälläolojaksoa 24 tunnin ajalle, eli esimerkiksi ilmankostutin voidaan kytkeä päälle klo 9.15-10.00 ja 16.00-16.48.

Laitteessa on ohjelmoitava mikroprosessoriohjaus, LDC-näyttö, ulkoinen lämpötila-anturi ja se voi ohjata lämmitys / viilennyslaitteita 1200W tehoon asti. Sopii esimerkiksi lämpölamppujen, lämpömattojen, lämpökaapeleiden, tuulettimien ja vedenviilentimien ohjaamiseen. Maadoitettu suomalainen (yleiseurooppalainen) pistoke.

Mikäli terraariossa on tarvetta ohjata useampia lämpötilan ylläpitoon tarkoitettuja laitteita, kumpaankin pistokkeeseen voi yhdistää jatkojohdon tai haaroituskappaleen avulla useita erillisiä lämmittimiä / viilentimiä yms. edellyttäen, että kytkettyjen laitteiden yhteisteho ei ylitä 1200W.

Tämä on ammattilaistason termostaatti. Operatiiviseen laatuun on panostettu ulkoasun ollessa toissijainen.

HUOM! Termostaatin ohjelmointi on helpoa ja loogista, mutta Temperature Limits-asetukset on mahdollista sotkea vahingossa. Kun päivä- / yölämpötilaa asetetaan, < tai > nappia ei tule painaa yhtäjaksoisesti, vaan lämpötila tulee asettaa yksittäisiä painalluksia käyttäen. Jos < tai > nappia painetaan yhtäjaksoisesti yli 5 sekuntia, laite vaihtaa automaattisesti Temperature Limits-valikkoon, minkä arvot voivat tällöin sotkeentua vahingossa. Mikäli näin käy, päivä- / yölämpötilan säätäminen haluttuun arvoon ei onnistu mikäli kohdearvo on muutettujen Temperature Limits-arvojen ulkopuolella. Oletusarvot voidaan palauttaa painamalla < nappia yli 5 sekuntia ja säätämällä Upper temperature limit arvoon 50,0°C ja toistamalla sama > napilla ja asettamalla Lower temperature limit arvoon 0,0°C.

Asteikko: Celsius °C
Kontrollialue: 0 - 50°C
Resoluutio: 0,1°C
Tarkkuus: +/-1,0°C
Lämpötila-alueen laajuus: 0,0 – 5,0°C
Mittausanturi: ulkoinen sensori, 65cm johto
Mittausalue: 0 - 50°C
Ajastin: 24.00 h, kellonaikaan perustuva
Häytin: 0-5°C
Käyttölämpötila / kosteus (prosessoriyksikkö): -10°C - +60°C, 20% - 85% RH
Käyttöjännite: 220V/230V, 50Hz
Pistoke: Europlug / Type F (yhteensopiva C ja E)
Virrankulutus: 3W
Max. kuormitus: 1200W
Relay: 10A
Virtajohto: 95cm
Mitat: 235*67*42mm
Paino:


Tuotearviot

Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Me Hyväksymme
Tietoa valmistajasta
Muut tuotteet
Jaa tuote
Jaa sähköpostitse. Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English
Akvaterra.eu