10.00€

LED Miniufo-50W Makeavesi VIALLINEN
[467]

Tämä tuote on viallinen eikä sellaisenaan käyttökuntoinen, mutta sitä voidaan käyttää rakenteluprojektissa.

Tämä valaisin on vian takia palautettu kappale. Tehtaalta valaisin lähti toimivana, mutta vikaantui lyhyen käytön jälkeen.

Valaisimesta on myöhemmin poistettu ballastit ja tuuletin varaosiksi hajonneiden tilalle ja yksi ledi näyttäisi olevan viallinen (ks. lisäkuva) mutta ledejä on sinänsä käytetty vain lyhyen aikaa.

Valaisin on ensimmäisen polven miniufo, mutta osat vaikuttavat olevan samat kuin myöhemmissä miniufoissa mutta ilman pikaliittimiä.

Valaisimen rakentaminen toimivaksi edellyttää sopivia osia tietoja elektroniikasta.

Sisältää valaisimen rungon ledeineen ja rungon sisäiset (vialliset) komponentit. Ei sisällä virtajohtoa (virtajohto on tavallinen tietokoneen virtakaapeli).

Ripustusvaijerit ovat mukana.


TUOTE ON KÄYTETTY ja VIALLINEN. EI VAIHTO- tai PALAUTUSOIKEUTTA.

***
Makeavesiakvaarioon optimoitu 1W teholedejä käyttävä kompakti LED-valaisin, Made for Akvaterra.eu (2nd gen. - versio). Voidaan käyttää myös huonekasvien yms. valaisuun tiloissa, jossa ainoastaan sinipunaista valoa tuottavan LED-kasvivalaisimen valo on häiritsevää.

Valaisimen valaistuskulma on n. 120° , eli sijoituskorkeudesta riippuen miniufolla voidaan valaista tehokkaasti halkaisijaltaan n. 50-70cm ympyrä.

Valaisin voidaan ripustaa kattoon tai seinään (valaisimessa on mukana kiinnitysvaijerit) tai sitä voidaan käyttää kansilasin päällä. Mikäli valaisinta käytetään akvaarion kannella, peitinlasin ja valaisimen väliin on suositeltavaa jättää ilmarako, eli valaisimen alle tarvitaan jalat tai teline esimerkiksi ohuesta metallitangosta. Ledit ovat suurimpien valmistajien (Bridgelux, Epistar, Cree etc.) valmistamia. Virtajohdot maadoitetulla pistokkeella. Tuulettimet ovat tavallisia tietokonetuulettimia, ja ne voidaan tarvittaessa vaihtaa hiljaisempiin malleihin. Virtalähteissä on pikaliitin, eli ne voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti.

 
 
Teho: 50W
Hyödyllinen valoteho (PAR): vastaa 150-200W Monimetallia
Aallonpituus: valkoinen+sininen+punainen
Aallonpituuden painotus: 60%+20%+20%
Käyttökohde: Makeavesiakvaario / huonekasvit
Mitat: 175*62mm
Paino (kg): 0,98kg
Jäähdytys: Aktiivijäähdytys
Rungon väri: Valkoinen
 

Reviews
Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
We Accept
Manufacturer Info
Other products
Share Product
Share via E-Mail Share on Facebook
Share on Twitter
Languages
Finnish English
Akvaterra.eu