25.00€

LED Akvaariovalaisin 120W (3W LED) merivesi Linsseillä VIALLINEN
[463]

 


Tämä tuote on viallinen eikä sellaisenaan käyttökuntoinen, mutta sitä voidaan käyttää rakenteluprojektissa.

Tämä valaisin on vian takia palautettu kappale. Tehtaalta valaisin lähti toimivana, mutta vikaantui lyhyen käytön jälkeen. Valaisimeen vaihdettiin uudet ballastit (ledeille virtaa syöttävät muuntajat), jotka hajosivat nopeasti uudelleen. Todennäköisesti syynä on ollut jännitepiikki, joka on johtunut joko käyttöpaikan kiinteistölle sähköä syöttävästä muuntajasta tai valaisimien kanssa käytetystä ajastimesta, koska valaisimia hajosi kolme kappaletta saman akvaarion yläpuolella.

Valaisimen ledit ovat siis olleet käytössä vain lyhyen aikaa, joten ne ovat lähes uuden veroiset. Kotelossa on muutamia naarmuja yms..

Ledeille virtaa syöttävät ballastit ovat rikki. Valaisimen korjaaminen toimivaksi edellyttää uusia ballasteja, mutta valaisimessa ei ilmeisesti ole ollut muuta vikaa.

Sisältää valaisimen rungon ledeineen ja rungon sisäiset komponentit. Ballastit / kuristimet saattavat puuttua + johtoja on voitu yhdistää sokeripalalla. Ei sisällä ripustusvaijereita eikä virtajohtoja (virtajohto on tavallinen tietokoneen virtakaapeli).

Tämä kappale on viimeisessä tuotekuvassa oleva valaisin "A".

TUOTE ON KÄYTETTY ja VIALLINEN. EI VAIHTO- tai PALAUTUSOIKEUTTA.

***
 

Merivesiakvaarioon optimoitu 3W teholedejä käyttävä LED-valaisin, Made for Akvaterra.eu. Merivesiakvaarioiden ohella soveltuu esim. Malawi-akvaarioihin, joissa halutaan sinertävää valoa.
 
Valaisimen valaistuskulma on n. 120° , eli sijoituskorkeudesta riippuen sillä voidaan valaista  n. 100cm *50cm alue.
 
Valaisimen värisävy on 60% valkoinen, eli se ei vääristä merkittävästi värejä. Valkoisia ja värillisiä ledejä voidaan ohjata toisistaan riippumatta. Ledien tehoa voidaan alentaa vapaasti, jolloin valaisuteho saadaan halutuksi.
 
Valaisin voidaan ripustaa kattoon tai seinään (valaisimessa on mukana kiinnitysvaijerit).  Valaisin  koostuu 55 kappaleesta 3W teholedejä, joita ajetaan vajaateholla (yht. 120W). Tämä pidentää valaisimen käyttöikää. Ledit ovat suurimpien valmistajien (Bridgelux, Epistar, Cree etc.) valmistamia. Virtajohdot maadoitetulla pistokkeella. Tuulettimet ovat tavallisia tietokonetuulettimia, ja ne voidaan tarvittaessa vaihtaa hiljaisempiin malleihin. Virtalähteissä on pikaliitin, eli ne voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti.

 
Teho: 120W (55*3W LED Linsseillä)
Hyödyllinen valoteho (PAR): vastaa 400-500W Monimetallia
Aallonpituus: 10 000K / 12 000K+460nm+430nm
Aallonpituuden painotus: 60%+25%+15%
Käyttökohde: Merivesiakvaario
Virtajohdot: 2kpl (valkoiset ledit + siniset ledit)
Virtakytkimet: 2kpl ( valkoiset ledit + siniset ledit)
Tehonsäätö: 2kpl (valkoiset ledit + siniset ledit)
Mitat: 400*213*71mm
Paino (kg): 4,00kg
Jäähdytys: Aktiivijäähdytys
Rungon väri: Valkoinen
 

Reviews
Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
We Accept
0 items
Manufacturer Info
Other products
Share Product
Share via E-Mail Share on Facebook
Share on Twitter
Languages
Finnish English
Akvaterra.eu